Hej

Skriver mer i denna blogg när den är fixat och så
men om du vill läsa min blogg på engelska som jag faktsikt är mer aktiv på
är : malinthulin.wordpress.com

Affection of butterflies


Idag har jag varit på Fjärilhuset i Solna och då tog jag denna bilden, de flög fritt och det visste jag inte och så var det tropiskt klimat precis som i en regnskog. Trots fobin för flygande djur så gick det faktiskt ganska så bra. Duckade några gånger men jag överlevde och här är jag!

Musik

Tog en ordentlig sovmorgon, och det känns toppen! Vet inte vad som händer idag men har inte ens orkat tänka på det. Men jag tänkte tipsa om lite musik istället, så det får jag bjuda på idag..

Fuel : Bad Day
The Offspring: Fix You
Kid Down : Let Go
Green Day : Poprocks & Coke
Acceptence: Different
Black Stone Cherry : You
The Domus : Let's Not Forget
Train : Words
Bedlight For Blue Eyes: Walk with me
Green River Ordinance: Out of my hands
Green River Ordinance: Learning
A Rocker To The Moon: Like We Used To
My Favorite Highway: What are You Waiting For
My Favorite Highway: Entertain The Pain
Safetysuit: Anywhere But Here
16 Frames: Back Again
David Hodges: Hard To Believe
The Dangerous Summer: The Permanent Rain
Quitedrive: Time After Time
All Time Low: Painting Flowers
All Time Low: Six Feet Under The Stars
Parachute: All That I Am
The Red Jumpsuit Apparatus: Lonely Road
Jack Mannequin: I'm ready
The Script: Nothing
Tonic : Nothing Is Everything
Vertical Horizon: Miracle
Flaw: Best I Am
Philip Larue: Chasing The Daylight
Our Lady Peace: Not Enough
Owl City: Vanilla Twilight
Secondhand Serenade: Stay Close, Don't Go
Saosin: You're not alone
Hoobastank: Dissapear


Alla finns på spotify, listen and enjoy!!


Uppe nu?

Vad gör jag uppe ca tjugo i fyra på morgonen? Jo för att Mike gick precis så vi har umgåtts hela kvällen och det har varit hur kul som helst. Först stack vi och köpte lite köttfärs och så gjorde vi spaghetti och köttfärssås och tro mig det var verkligen SÅS. Men gott blev det till sist när vi krydda, krydda och krydda. I början var det osäkert om det skulle bli gott men det blev det! Sedan har vi snackat, spelat spel och så såg vi på en film : TRON: Legacy. Jag tyckte att effekterna var helt ok men annars så tyckte jag inte så mycket om filmen men nu är den sedd i alla fall. Mörkchoklad med mint gjorde filmen lite bättre. När filmen var slut så satt vi vid datorn och lyssade på musik och så kollade vi på roliga youtube klipp och så kollade vi på William Ray Johnson. Han lägger ut roliga klipp och samlar ihop de bästa.

Nu ska jag lägga mig, så god morgon och god natt!

Äntligen Fredag!

Det var så skönt att vakna i morse och inse att man inte behöver jobba idag som det var tänkt. Det var ett yahoo! Men har varit väldigt seg tills nu. Men antar att jag behövde det. Har städat upp lite grann här. Mike kommer snart förbi, så det blev av denna veckan trots allt. Ett gott råd för er som har svårt att städa precis som jag, bjud över någon så måste du. Så nu är det ganska snyggt och det är tack vare det : ) Funkar alltid för mig! Nä men det ska bli kul att få lite sällskap denna fredagen. Får se vad som händer, men en lugn kväll blir det.

Jösses vad jag är hungrig! Måste äta snart snart, var till och med så lat att jag inte orkade fixa nåt. Men den disken jag hade för 40 min gör att man inte har lust. Men nu måste jag i alla fall äta snart!!

Läste igenom mitt första inlägg lite snabbt och fick syn på när det publicerades. Det var exakt en vecka sedan. Tänk vad fort tiden går och så är det 1a April. Jag har inte blivit lurad än!

RSS 2.0